Η Globomed IKE ιδρύθηκε από επαγγελματίες του κλάδου της φαρμακευτικής βιομηχανίας με πολύχρονη εμπειρία, έχοντας ως κύριο σκοπό την παροχή, φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών σκευασμάτων υψηλότατης τεχνολογίας στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Σε συνεργασία με μεγάλους οίκους της εγχώριας και της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς, προωθεί παραφαρμακευτικά προϊόντα και συμπληρώματα διατροφής βασισμένα σε φυσικές πρώτες ύλες και με πλήρη οικολογική συνείδηση.

Στην Globomed πιστεύουμε σε ένα συνολικό πλαίσιο ποιότητας, το οποίο βασίζεται τόσο στα εταιρικά μας χαρακτηριστικά, δηλαδή τις εφαρμοζόμενες πρακτικές και πρότυπα ανάπτυξης, παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων και υπηρεσιών μας, όσο και στην διαρκή επιδίωξη διασφάλισης υψηλού επιπέδου επαγγελματικών σχέσεων με όλους τους συνεργάτες μας ανεξαιρέτως.

Αυτές οι προϋποθέσεις, εξασφαλίζουνε ότι όλοι οι επαγγελματίες υγείας που θα έχουν άμεση επαφή με τα σκευάσματα της εταιρίας Globomed IKE, θα έχουν στα χέρια τους προϊόντα εκπληκτικής ποιότητας και αξεπέραστης αποτελεσματικότητας και θα έχουν επαφή και συνεργασία με τους ανθρώπους της Globomed, που είναι άριστα εκπαιδευμένοι για την εργασία που είναι επιφορτισμένοι.